Vučić se sastao sa Lajčakom i Palmerom u Briselu

© Foto : Instagram/BudućnostsrbijeavAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom.

Sastanak se održava u zdradi Misije Republike Srbije pri EU, a razgovara se o do sada postignutom i narednim koracima u normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Fotografija sastanka objavljena je i na zvaničnom Instagram profilu predsednika Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Ovim sastankom predsednik Vućić započeo je svoju dvodnevnu radnu posetu Briselu u koji je stigao jutros direktno iz Vašingtona.

Predviđeno je da se predsednik Srbije tokom boravka u Briselu sastane sa i predsedavajućim Spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom i komesarom za proširenje EU Oliverom Varhejijem.

Sutra od 11 časova predsednik Aleksandar Vućić predvodiće delegaciju Srbije u razgovorima o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine koja se održava na visokom političkom nivou uz posredstvo šefa diplomatije EU Žosepa Borela i specijalnog predstavnika EU Miroslava Lajčka.

Pročitajte još: 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala