Marija Zaharova: Moja objava je pogrešno protumačena, izvinjavam se

© Sputnik / Press-služba MID RF / Uđi u bazu fotografijaMarija Zaharova
Marija Zaharova - Sputnik Srbija
Pratite nas
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da njena objava na Fejsbuku, koja je izazvala kritike u Srbiji, nije bila dobro protumačena.

Zaharova je navela da je u objavi bilo istaknuto neslaganje sa arogantnim stavom „izuzetnih“.

„Izvinjavam se, ali moj post je pogrešno protumačen! Jedino što je u njemu napisano bilo je neslaganje sa arogantnim stavom ‘izuzetnih’“, dopisala je Zaharova uz fotografiju.

Trikovi protokola postali su jedan od pristupa koje američki zvaničnici redovno koriste kako bi veštački stvorili izgled sopstvene izuzetnosti. A to je neprihvatljivo“, naglasila je portparolka.

Podsetimo, ubrzo po potpisivanju sporazuma koji reguliše ekonomske odnose Beograda i Prištine u Vašingtonu, na društvenim mrežama je počela da kruži fotografija Vučića koji sedi preko puta svog američkog kolege Donalda Trampa, a koju je kasnije ruska zvaničnica iskoristila u svojoj objavi na Fejsbuku.

Zaharova je kasno sinoć na svom profilu na Fejsbuku objavila „kombo“ fotografije na kojoj u gornjem delu slike srpski predsednik Aleksandar Vučić sedi preko puta američkog kolege, dok je u donjem delu fotografije američka glumica Šeron Stoun, u čuvenoj sceni iz filma „Niske strasti“.

Zaharova je uz fotografiju napisala: „Ako vas je neko pozvao i postavio stolicu kao da ste na saslušanju, onda vi sedite kao na slici br. 2, ma ko da ste. Verujte mi!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala