Jokić briljirao, velika pobeda Denver nagetsa

© AP Photo / Ashley LandisKošarkaši Denver Nagetsa Nikola Jokić i Džamal Mari na prvom meču plej-ofa protiv Juta Džeza
Košarkaši Denver Nagetsa Nikola Jokić i Džamal Mari na prvom meču plej-ofa protiv Juta Džeza  - Sputnik Srbija
Pratite nas
U drugoj utakmici polufinala Zapadne konferencije, Denver nagetsi pobedili su ekipu Los Anđeles klipersa sa 110:101 i izjednačili rezultat u seriji na 1:1. Nikola Jokić je briljirao — postigao je 26 poena, imao 18 skokova, četiri asistencije i tri blokade.

Denver je odigrao odlično prvo poluvreme u kojem je stekao nedostižnu prednost, pa ih ni nešto lošija igra u nastavku nije sprečila da dođu do pobede.

Srpski centar, baš kao i Denver, bio je odličan tokom prvog poluvremena koje je završio sa 24 poena i 10 skokova, a potom je u drugom bio nešto pasivnije i na kraju je postigao 26 poena.

​Jokića je pratio Džamal Marej sa 27 poena i šest asistencija, Pol Milsep i Geri Heris sa 13, kao i Porter junior sa 11 i sedam skokova.

Jokić nije postigao nijedan poen u trećoj četvrtini, te je za Nagetse bio veliki plus to što najbolji igrač nije bio u ritmu.

​Početkom četvrte četvrtine činilo se da će Klipersi potpuno uhvatiti priključak posle koša Pola Džordža (86:91). Međutim, Jokić sa dvojkom i Heris sa dve trojke odbili su nalet ekipe iz Los Anđelesa, prenosi portal B92.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala