Politički potres u regionu /video/

Svet sa Sputnjikom
Svet sa Sputnjikom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Rezultati parlamentarnih izbora u Crnoj Gori izazvali su politički zemljotres ne samo u toj zemlji, već i u regionu gde su neki slavili, a neki žalili zbog poraza vlasti koja je na sceni više od 30 godina.

Hoće li promene u Crnoj Gori relaksirati odnose na postjugoslovenskom prostoru? Zašto crnogorski predsednik Milo Đukanović uporno ponavlja mantru o mešanju Srbije u izbore, ne pominjući ni rečju da su pozivi biračima kako da glasaju uputili jedino Edi Rama, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj? Da li će razgovori delegacija Beograda i Prištine u Vašingtonu pokrenuti novi talas potresa? Ovo su neka od pitanja o kojima će u emisiji Svet sa Sputnjikom govoriti karijerni diplomata Zoran Milivojević, Stefan Surlić sa Fakulteta političkih nauka. Iz Crne Gore u emisiju će se putem Skajpa uključiti profesor Vladimir Pavićević iz koalicije „Mir je naša nacija“.

Emisiju uređuje i vodi Tatjana Trikić.

Slušajte nas na talasima Radio Novosti, 104,7 megaherca, gledajte na fejsbuk stranicama Sputnjika i Novosti , ali i odloženo na jutjub kanalu Sputnjik Srbija.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala