„Za Crnu Goru ne brinite, ona je samo trenutno u krizi“ - reči Momira Bulatovića aktuelne na mrežama

© Sputnik / Dejan SimićMomir Bulatović: Teško je ostvariti saradnju i izmaknuti se od dolara, kada je svaki kompjuter svake banke kalibriran na dolar
Momir Bulatović: Teško je ostvariti saradnju i izmaknuti se od dolara, kada je svaki kompjuter svake banke kalibriran na dolar  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nakon izbora u Crnoj Gori koji su doneli novu parlamentarnu većinu i pad Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića sa vlasti, mnogi su se setili Milovog rivala Momira Bulatovića i njegovih reči.

„Za Crnu Goru ne brinite ona je samo trenutno malo u krizi, biće sve ponovo po starom i opet ćemo mi biti jedno i zajedno“, reči su Bulatovića koje su ovih dana postale viralne i korisnici društvenih mreža ih objavljuju.

​Momir Bulatović bio je predsednik Crne Gore (1990-1998) i predsednik Savezne vlade SR Jugoslavije (1998-2000), preminuo je iznenada u 63. godini u selu Raće u Kučima, u junu 2019. godine.

Bio je Đukanovićev protivnik sa kojim se razišao još 1997. godine, zbog čega se Bulatovićevo krilo DPS-a 1998. godine transformisalo u Socijalističku narodnu partiju Crne Gore.

Bio je iskreni zagovornik zajedničke države Srbije i Crne Gore.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala