Odblokirane ulice oko državnih institucija u Podgorici

© Sputnik / Nebojša PopovićPolicija ispred Hrama Hristovog spasenja
Policija ispred Hrama Hristovog spasenja - Sputnik Srbija
Pratite nas
Crnogorska policija je od sinoć držala u blokadi krug oko najvažnijih državnih institucija u Podgorici. Prema najnovijim informacija, ulice su odblokirane oko osam časova.

Portparolka Uprave crnogorske policije Marija Žugić izjavila je da su ulice bile blokirane zbog većih okupljanja građana u gradu.

Policija je, naime, bila blokirala krug oko zgrada Vlade Crne Gore, Skupštine, Predsedništva... Blokiran je bio i deo Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, od Pošte do stare zgrade Vlade, kao i ulica Stanka Dragojevića.

Marija Žugić je navela da za sada nije poznato da li će i dalje dolaziti do blokade puteva, dodajući da će javnost biti blagovremeno obaveštena, prenose „Vijesti“.

„Veći incidenti nisu zabeleženi, osim u Nikšiću na Trgu slobode i u Pljevljima, gde se okupilo oko hiljadu ljudi i gde je kamenicama razbijeno staklo na prostorijama dve političke partije“, rekla je Žugićeva.

Prema njenim rečima, tokom izbornog dana zabeležena su 22 incidenta, a policija je podnela jednu krivičnu i dve prekršajne prijave.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala