Koalicija "Za budućnost Crne Gore": Berlinski zid je pao i u Crnoj Gori /video/

© Sputnik / Nebojša PopovićKoalicija "Za budućnost Crne Gore"
Koalicija Za budućnost Crne Gore - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Berlinski zid je pao i u Crnoj Gori“, rekao je Slaven Radunović iz koalicije „Za budućnost Crne Gore.

„Od danas DPS i ostale stranke vladajuće koalicije nisu vlast. Na žalost, sami nećemo moći da formiramo vlast, moraćemo da pozovemo i naše prijatelje iz opozicije“, poručio je on.

Radunović je naveo da koalacija „Za budućnost Crne Gore“ ima osvojenih 36,02 odsto glasova, na osnovu 182.000 prebrojanih listića.

Večeras nije pobeda ni jedne političke partije, ovo je pobeda sv Vasilija, ovo je pobeda Crne Gore, svakog građanina. Želim da pozdravim sve heroje koji su svih ovih dana trpeli terori i napadani da su protiv Crne Gore, rekao je jedan od lidera koalicije "Zajedno za Crnu Goru", Marko Milačić.

Prema Milačićevim rečima, najveći heroji izbora su ljudi koji su proteklih meseci protestovali protiv primene Zakona o slobodi veroispovesti. oni su, prema njegovim rečima, ujedno i najveće patriote.

"Pozivam Mila Đukanovića da jednom u životu bude normalan čovek i da prihvati odluku naroda. Ovo je najveća pobeda u našim životima. Ovo je pobeda svakog čoveka. Neka nam je srećna pobeda čitave naše Crne Gore. Neka nam je srećna sloboda", dodao je Milačić. Iako se čekaju konačni rezultati izbora, Milačić je, kako je rekao, siguran da je Crna Gora pobedila. On je još jednom pozvao građane da ostanu kod svojih kuća.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala