Moja krv je srpska: Poruka MMA borca pošto je ostvario najveću pobedu u karijeri /video/

© Depositphotos.com / PastaSevenSevenMMA borac u ringu
MMA borac u ringu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpski MMA borac Aleksandar Rakić ostvario je najvažniji trijumf u karijeri, pošto je na spektaklu u Las Vegasu savladao jednog od najboljih izazivača u poluteškoj kategoriji, Amerikanca Entonija Smita. Rakić je do pobede došao jednoglasnom odlukom sudija posle tri fantastične runde.

Zanimljivo, ovo je prvi meč u karijeri na kom je Rakić nastupao pod zastavom Srbije. Naime, Aleksandar je rođen u Beču, gde je i odrastao i do sada su ga predstavljali kao borca iz Austrije. Međutim, ovaj sjajni borac je odlučio da nastavi da gradi karijeru pod zastavom zemlje iz koje potiču njegovi roditelji.

​„Moram da se zahvalim na podršci Srbiji, ali i celom Balkanu: Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori. Moji roditelji su odatle. Ja sam rođen i odrastao u Beču, ali moja krv je srpska. Toliko podrške dobijam odatle i moram nešto da im vratim. Rekao sam ljudima odatle da ću ih iznenaditi i iznenađenje je bilo da sam se borio pod srpskom zastavom. Mnogo sam im zahvalan“, rekao je Rakić nakon meča, prenose ​„Novosti“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala