Krivokapić: Ko čeka taj i dočeka – desila se sloboda /video/

© Sputnik / Nebojša PopovićNosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić
Nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Narode Crne Gore, desila se sloboda. Ko čeka taj i dočeka. Nakon 31 godine jedne apsolutne vlasti moralo se desiti i ovo. Razlog leži u činjenici da ko udari na Boga i Svetog Vasilija Ostroškog mora tako da prođe, rekao je Zdravko Krivokapić, nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“.

Kako je naveo, situacija je takva da opozicija ima 42 mandata, a svi ostali 39 mandata.

„Prvi cilj je da pružimo ruku pomirenja koja treba da bude osnov našeg suživota. Nudimo ono što je prirodno, da sve nacionalne stranke priđu pobedniku, jer ne možemo graditi Crnu Goru drugačije.“

„Molim sve građane Crne Gore da ne nasedaju na moguće provokacije, da se ne baci trunka na ovu pobedu i molim vas da proslavimo u svojim domovima, jer se pobeda može slaviti dostojanstveno“, rekao je on. Sutra počinje novi dan u slobodnoj Crnoj Gori, poručio je Krivokapić.

Govoreći o spornom Zakonu o slobodi veroispovesti, Krivokapić je rekao da sada znamo da taj zakon mora da se povuče i da treba da se nađe najbolji model koji odgovara tradicionalnim veroispovestima u Crnoj Gori.

Postojanje bilo kakve korupcije u državi govori o tome da je država slaba. „Mi gradimo jaku državu“, rekao je on. Kako je naveo, najbolje rešenje za Crnu Goru je ekspertska vlada, sa ograničenim rokom.

Bez te ekspertske vlade nema boljitka, tvrdi Krivokapić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala