Demokratski front: Razbijen još jedan štab DPS-a za kupovinu glasova

© Foto : Demokratski front Lideri Demokratskog fronta
Lideri Demokratskog fronta  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na Fejsbuk stranici Demokratskog fronta objavljen je snimak iz štaba DPS-a u kojem se vidi kako pristalice te stranke vrše nelegalne aktivnosti. Aktivisti koalicije „Za budućnost Crne Gore“ otkrili su i upali u taj štab s namerom da te aktivnosti spreče.

„Razbijen još jedan DPS štab za kupovinu glasova“, napisali su iz tog saveza ispod objavljenog video snimka u kojem se čuje kako aktivisti pokušavaju da spreče nelegalne aktivnosti i preuzmu spisak glasača iz, kako je navedeno, štaba za prodaju glasova.

U ranijem živom uključenju lider DNP-a Milan Knežević naglasio je da će aktivisti koalicije „Za budućnost Crne Gore“ ubrzo krenuti u obilazak štabova DPS-a.

U istom uključenju lider Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da ima informacije o kriminalnim aktivnostima na Draču u Podgorici, u roze kući u Dunavskoj ulici kod bivšeg terena Kom-a gde je, kako naglašava, u kriminalne radnje uključen sin jednog ministra.

On je rekao da ilegalnih aktivnosti ima i u naselju Dragova Luka u Nikšiću gde, kako navodi, policija učestvuje u njima, a zatim pozvao građane da snimaju i prijavljuju sve neregularnosti.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala