Kako je Tramp reagovao na propušten Putinov poziv: U sred zvaničnog ručka vikao na savetnika

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaBolton: Tramp namerno kasnio na samit s Putinom;Kremlj: Putin nikad nikog ne čeka
Bolton: Tramp namerno kasnio na samit s Putinom;Kremlj: Putin nikad nikog ne čeka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nekadašnji šef administracije Tereze Mej, u vreme dok je bila britanska premijerka, ispričao je za „Njuzvik“ kako je američki predsednik Donald Tramp 2017. propustio telefonski poziv ruskog kolege i kakva je bila njegova reakcija. Tramp je, naime, usred ručka počeo da viče na svog tadašnjeg savetnika.

Prema rečima Nika Timotija, Tramp se naljutio tokom ručka sa britanskom delegacijom na svog tadašnjeg savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina kada je saznao da propustio poziv iz Kremlja.

Timoti, koji je i sam bio na ručku, kaže da je Trampu neko usput spomenuo da je Vladimir Putin navodno želeo da razgovara s njim a Tramp je pred svima počeo da viče na Flina.

„Zaista je vikao na njega. To je bilo na zvanično ručku, sa sve poslugom i lepim posuđem, on je vikao na njega preko stola:’ Ako Putin želi da me pozove – jednostavno ga spojite’ “, priseća se Timoti.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala