Medojević: Ne izlazite samoinicijativno na ulice, sačekajte odluke opozicije

© Nebojša PopovićKonferencija za štampu Demokratskog fronta
Konferencija za štampu Demokratskog fronta - Sputnik Srbija
Pratite nas
Lider Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević pozvao je građane da na dan izbora ne idu samoinicijativno na ulicu već da sačekaju političke odluke jedinstvene opozicije.

On je reagovao na saopštenje ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića koji je, između ostalog, danas rekao da "svedočimo obnavljanju već poznatog scenarija – pretnji da će se izbornog dana, koji bi trebalo da bude praznik demokratije i iskaz slobodne volje većine, desiti pokušaj destabilizacije Crne Gore".

"Zbog ovakvih idiotskih objava, Đukanovića, Katnića, Markovića i Veljovića, i ono malo turista iz BiH i Srbije što su došli na primorje, prekidaju odmore i napuštaju Crnu Goru" tvrdi Medojević.

"Samo lopovski DPS može izazvati incidente. Ali naš narod je već dovoljno mudar da zna da prepozna provokacije režima" dodaje u saopštenju lider PzP, prenosi portal Analitika.

On je istakao da se pobeda brani na biračkim mestima i pozvao na sprečavanje krađe, prebrojavanje glasova i verifikaciju većine uz poruku da je "Đukanoviću samo preostalo da izazove incidente".

"Ne idite samoinicijativno na ulice. Sačekajte političke odluke jedinstvene opozicije" zaključio je Medojević.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala