Dodik prvacima donira maske s grbom Srpske

© Foto : RTRSMaske sa grbom Republike Srpske
Maske sa grbom Republike Srpske - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, u saradnji sa Republičkom upravom Civilne zaštite, podržao je inicijativu da za sve đake prvake u Republici Srpskoj budu izrađene zaštitne maske, koje su spremne i biće dostavljene svim školama u Srpskoj pre početka školske godine.

 

Reč je o Dodikovoj donaciji, a maske sa grbom Republike Srpske biće podeljene u nastojanju da se širi svest o potrebi zaštite najmlađih školaraca.

"Želimo da u vreme epidemije širimo osećaj odgovornosti. Verujemo da će to njima biti interesantno, jer se na svim maskama nalazi grb Srpske. Verujem da će ih koristiti za zaštitu svog i zdravlja njihovih roditelja, nastavnika i svih zajedno", rekao je Dodik.

On je zahvalio Republičkoj upravi Civilne zaštite koja je pomogla u realizaciji ove ideje, prenose Nezavisne novine pozivajući se na Srnu.

Direktor Republičke uprave Civilne zaštite Milan Novitović naveo je da će 10.000 zaštitnih maski biti dostavljeno za 206 škola prema spisku koji je dostavilo Ministarstvo prosvete i kulture Republike Srpske.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala