Uznemirujući snimak ponašanja oca prema bebi: „Decu treba odgajati kao majmune“ /video/

CC0 / / Beba
Beba - Sputnik Srbija
Pratite nas
Igor Kravtasov, otac koji je na društvenim mrežama objavio snimak u kojem svoju kćer, bebu staru šest nedelja, trese i okreće naopako držeći je za jednu nogu, priveden je nakon što je video stigao do službi za zaštitu dece.

Ovaj 35-godišnjak iz Moskve koji želi postati „influenser“ rekao je da veruje da se s bebama treba postupati kao sa majmunima. Priznao je da je bio neoprezan, ali je dodao da ima svoje stavove o odgoju dece.

„Ako pogledamo male majmune, oni su vrlo okretna stvorenja. Potomci smo majmuna, pa tu aktivnost moramo razvijati u ranom detinjstvu. To pomaže ispravnom formiranju kostiju. Ligamenti i zglobovi postaju pokretniji“ kazao je Kravtasov kojeg je deo pratitelja podržao jer, kako navode, takva „akrobacija“ je slična dečjoj jogi ili gimnastici, prenosi „Dejli mejl“.

S druge strane, stručnjaci tvrde da je se okretanjem bebe naopako rizikuju ozbiljne povrede, uključujući lom vrata i krvarenje. Zato socijalne službe razmatraju hoće li im oduzeti starateljstvo. Njegova osam godina mlađa supruga Darja Getmanska takođe je u pritvoru jer nije ništa preduzela.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala