Vesti: Da li je sastanak delegacija Beograda i Prištine u Vašingtonu revanš Amerike Evropi /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Očuvanje mira i stabilnosti od suštinskog je značaja, a na pretnje ratom Srbiji i Repubilici Srpskoj, moramo da odgovaramo mirno, trpeljivo i strpljivo, poručili Vučić i Dodik nakon sastanka u Beogradu.
  • Ne postoji prostor za razgovore kad je reč o Gazivodama, jer je to sve isfinaisirano iz države Srbije, poručuju domaći analitičari na tvrdnje Servera i Prištine da će se u Vašigtonu na stolu naći i Gazivode i Trepča kao glavne teme.
  • Susret delegacija Beograda i Prištine u Vašingtonu je neka vrsta revanša Amerike Evropi, rezultat mora biti zvučan, poput neke krupne investicije, prognozira nekadašnji šef diplomatije SR Jugoslavije Vladislav Jovanović.
  • Medijacija na kojoj je trebalo da bude razrešena sudbina filma „Košare“, nije uspela. Iz Ministarstva kulture poručuju - budućnost filma nije ugrožena.
  • Bez ozbiljnih ulaganja u brendiranje proizvoda i strategiju marketinškog nastupa domaće poljoprivredne industrije - teško će uvoznu robu na policama trgovina u većoj meri zameniti domaća, tvrde stručnjaci.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala