Video-igre (ni)su samo gubljenje vremena

Pratite nas
Moderna vremena, donose i novitete na tržištu rada, tako da je danas gotovo nemoguće da se napiše univerzalna definicija rada. Razlika između tradicionalnih i modernih radnih mesta je ogromna, dok su na tržištu rada prisutne barem tri različite generacije radno sposobnih, čije radne vekove obeležavaju drugačije industrijske revolucije.

Česte nesuglasice između roditelja i dece baziraju se na nerazumevanju modernih industrija koje su mlađim naraštajima daleko bliže i razumljivije nego starijima. Kako prevazići različit pogled na status radnog mesta između mladih i starijih i gde se tu nalaze video-igre koje su najveća industrija u današnjem svetu?

Šta je potrebno da bi nastao tim koji učestvuje na prestižnim svetskim takmičenjima gde je nagradni fond preko 30 miliona dolara? Kako izgleda život profesionalnog igrača video igre? Koja je najpopularnija video-igra i da li je potrebno da roditelji ograničavaju decu u igranju video-igara?

O temi video-igara u emisiji „Tehnogram“ govore Nemanja Radivojević, suvlasnik i generalni menadžer tima Tempo Esports i Nikola Popović, profesionalni igrač video igre Dota 2 i kapiten tima Tempo Esports - jednog od najboljih timova u ovom delu Evrope.

Tehnogram Nemanja Radivojević i Nikola Popović
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala