Direktor policije Crne Gore: Pojedinci i grupe planiraju nemire na dan izbora

© AP Photo / Risto BozovicCrnogorska policija drži blokadu na dan rasprave o Predlogu zakona o slobodi veroispovesti, ilustracija
Crnogorska policija drži blokadu na dan rasprave o Predlogu zakona o slobodi veroispovesti, ilustracija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović tvrdi da policija raspolaže operativnim podacima da pojedinci i grupe planiraju izazivanje incidenata i nemira na dan parlamentarnih izbora, koji se održavaju u nedelju, 30. avgusta.

„Naša saznanja ukazuju da ova lica preko društvenih mreža i drugih kanala zagovaraju da tokom glasanja i nakon zatvaranja biračkih mesta građani izađu na ulice, izazivaju nemire i narušavaju javni red“, naveo je u saopštenju Veljović.

Direktor crnogorske policije je poručio da će policija u svim gradovima odlučno i odgovorno postupati, prenele su „Vijesti“.

„Oni koji budu pokušali ispoljiti destruktivno i ekstremno ponašanje, izazivati građansku nestabilnost i kršiti zakonske propise biće sprečeni i snosiće odgovornost. Pozivam građane da svi zajedno podelimo odgovornost i sačuvamo građanske i civilizacijske vrednosti društvene zajednice kao zajedničko dobro i interes svakog pojedinca i porodice“, naveo je Veljović.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala