Minsk: Demonstranti su pobegli, nije Lukašenko

© Sputnik / Viktor TolochkoKordon policije ispred rezidencije Aleksandra Lukašenka
Kordon policije ispred rezidencije Aleksandra Lukašenka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Belorusije Aleksandra Lukašenko nastavlja da živi i radi u svojoj rezidenciji u Minsku, saopštila je televiziji ONT njegova portparolka Natalija Ejsmont.
 „Kako je obećao predsednik, on nigde nije bežao, koliko god da neki blogeri pokušavaju to da predstave… Deca su takođe bila sa njim. Predsednik i dalje radi u Dvorcu nezavisnosti (rezidenciji)“, uverila je ona.

Lukašenko je ceo dan radio u kriznim centru u svojoj rezidenciji u Minsku, kontroliše situaciju dok se na ulici održavaju protesti, saopštila je Ejsmontova.

„Predsednik je ceo dan radio u kriznom centru u Dvorcu nezavisnosti, kontrolisao situaciju, uključujući predveče kada je takozvana opozicija krenula u napad na zgradu“, rekla je ona.

Ona je dodala da demonstranti nisu imali dovoljno hrabrosti, kada su videli šta se može desiti. Oni su se brzo okrenuli i bukvalno pobegli obratno.

Podsetimo, danas su demonstranti došli ispred rezidencije predsednika Lukašenka, gde ih je sačekao kordon policije. Uskoro se i sam predsednik sleteo helikopterom, naoružan automatskom puškom.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala