Gde će biti Milo, a gde Lukašenko za 10 meseci?

Pratite nas
Nedelju za nama obeležile su oprečne izjave zvaničnika Beograda i Prištine uoči sastanka u Beloj kući, najavljeno je formiranje Tima za zaštitu srpskih svetinja, kampanja u Crnog Gori je u punom jeku dok se situacija u Belorusiji ne stišava. To su sve teme o kojima ćemo razgovarati sa politikologom Aleksandrom Pavićem.

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel objavio da će se predstavnici dve strane sastati 2. septembra u Beloj kući.

Od četvrtka do četvrtka Aleksandar Pavić

Međutim, predstavnici već uoči puta iznose dijametralno suprotne stavove.  Zašto se zaista putuje u Vašington – da li i ko može da profitira od razgovora u Beloj kući? Da li je predlog gradonačelnik Gnjilana da se Leposavić sa okolnih 17 sela zameni sa Preševskom dolinom, nepristojna ponuda za Beograd?

Kako sprečiti da Tim za zaštitu svetinja, odnosno srpske i hrišćanske duhovne baštine na prostorima na kojima živi srpski narod ne bude samo debatno telo? Da li je Mitropolija crnogorsko primorska najveći protivnik DPS-u na ovim izborima? Može li situacija u Belorusiji da se poredi s pokušajem puča Državnog komiteta za vanredno stanje SSSR 1991?

Emisiju „Od četvrtka do četvrtka” slušajte na talasima radija Studio B u 21 čas i gledajte na našem jutjub kanalu Sputnjik Srbija.

Urednik i voditelj je Nataša Milosavljević

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala