Dronom i termo kamerama lociraju „korona zabave“ /video/

CC0 / Unsplash / Žurka, zabava, proslava, noćni klub, diskoteka, kafić
Žurka, zabava, proslava, noćni klub, diskoteka, kafić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Policija u Mančesteru je termo kamerama locirala 200 osoba koje su prisustvovale zabavi i pored zabrane okupljanja zbog korona virusa, a snimak je objavljen na zvaničnoj veb stranici policije.

U subotu, 15. avgusta, policija je u 22.10 pozvana da interveniše u jednom dvorištu u jugoistočnoj četvrti Gorton, jer je prijavljeno da je na toj lokaciji u toku zabava, saopšteno je iz policije.

Po dolasku na mesto događaja policija je iskoristila termo kameru ugrađenu u dron. Na objavljenom video-snimku se može jasno videti koliko je ljudi prisustvovalo zabavi i da se niko nije pridržavao fizičkog distanciranja.

Vidljivo je i da je bilo onih koji su preskakali ogradu kako bi se pridružili zabavi, prenosi „Kliks“.

„Incident je neprihvatljiv i nerazumljiv. Drago mi da je sud uvažio naš zahtev da se produži zatvaranje ovog objekta za 48 sati kako bismo bili sigurni da neće biti ilegalnih velikih okupljanja“, kazao je inspektor Džim Adams.

Predsednik gradskog veća Mančestera Najdžel Marfi je za zabavu kazao da predstavlja teško kršenje mera protiv korona virusa i istakao da zdravlje mora biti važnije od bilo čega.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala