Đoković: Ponovo bih organizovao „Adrija tur“

Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, izjavio je da bi ponovo organizovao „Adrija tour“, te da je spreman da zauvek trpi kritike zbog toga.

„Pokušali smo da organizujemo nešto sa najboljim namerama. Tačno je da je neke stvari trebalo da uradimo drugačije, ali da li ću zauvek biti krivac za greške koje su napravljene. OK, prihvatiću to, jer je to jedino što mogu da uradim. Da li je fer ili ne, ne znam, ali znam da su naše namere bile čiste i da imam mogućnost da organizujem Adrija tur ponovo bih to uradio“, kazao je Đoković, prenosi Njujork Tajms.

On je kazao da se slaže da nije trebalo da idu u noćne klubove.

„Slažem se da nije trebalo da idemo u noćne klubove. To su organizovali sponzori, pozvali su igrače, bili smo opušteni“, rekao je Đoković.

Đoković je ponovio da ne misli da je uradio nešto loše da mu je žao ljudi koji su se zarazili, ali da ne može jedna osoba da se krivi za sve i uporedio taj stav lovom na veštice.

Regionalni teniski turnir „Adria tur“ je održan tokom leta u Beogradu a potom u Hrvatskoj i prekinut jer su pojedini igrači bili zaraženi virusom korona. Posle testiranja utvrđeno je da koronu imaju i Novak Đoković i njegova supruga.

Đoković je odlučio da učestvuje predstojećem na Ju-es openu i kaže da ne oseća strah zbog te odluke

„Bio sam blizu odluke da ne dođem, ali želim da igram. Ne osećam strah, jer da ga osećam ne bih bio ovde. Ipak, realnost je takva da je sve nepredvidivo, sve može da se dogodi i na terenu i van njega“, kazao je.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala