Nova aplikacija za plaćanje parkiranja u Beogradu

© Depositphotos.com / PrykhodovTelefon ajfon
Telefon ajfon - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nova aplikacija „Parking servis” omogućava plaćanje parkiranja u Beogradu na brz, jednostavan i siguran način. Putem mobilnog telefona moguće je plaćanje parkiranja u garažama i na parkiralištima, u zonama, plaćanje izdatih dnevnih parking karata kao i navođenje do slobodnih parking mesta.

U garažama i na parkiralištima aplikacija omogućava plaćanje parkiranja bez odlaska na blagajnu. Potrebno je u aplikaciji uneti broj parking kartice ili je uslikati, a parkiranje platiti na jedan od dva ponuđena načina – platnom karticom ili još jednostavnije – sredstvima iz depozita na samoj aplikaciji, saopštio je Parking servis.

Uplatom 200, 500, 1.000 ili 2.000 dinara na depozit aplikacije, u samo par klikova korisnici mogu da plaćaju sva parkiranja.

U zonskom sistemu, aplikacija automatski prepoznaje zonu u kojoj je vozilo parkirano i nudi različite mogućnosti plaćanja – SMS porukom, platnom karticom i sredstvima iz depozita na aplikaciji.

Obaveštenje o izdatoj elektronskoj dnevnoj parking karti stiže direktno u aplikaciju, odakle može i da se plati, bez odlaska u poštu ili banku.

Aplikacija prikazuje trenutan broj slobodnih parking mesta i navodi ne samo do garaža i parkirališta već i do zona, na mesta pokrivena parking senzorima.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala