Sveštenik najavljuje sudnji dan i prodaje aplikaciju za „gledanje apokalipse“

© Fotolia / Ronnie ChuaArmagedon
Armagedon - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pastor, koji tvrdi da je povezao tačkice između savremenih i katastrofa iz biblijske epohe, ne zaboravlja da podseti svoje sledbenike da šalju donacije i kupuju robu uprkos tome što dolazi kraj sveta.

Evangelički pastor Paul Begli najavio je pokretanje aplikacije koja bi omogućila korisnicima da dobijaju najnovije vesti o apokalipsi.

Video koji je u utorak prenesen na njegov Jutjub kanalu sadrži povremene prizore prirodnih katastrofa i vojnih akcija, uz poruku: „Gde u ovim zadnjim vremenima možete potražiti najnovije vesti iz biblijske perspektive?“

Klip od 30 sekundi završava se sloganom: „Aplikacija za gledanje apokalipse – uskoro stiže!“

Na Beglijevom sajtu ne pominje se aplikacija ali se ohrabruju korisnici da kupuju njegove DVD-eve, knjige i šolje. Nema podataka ni o datumu pojavljivanja aplikacije.

Pastor iz Indijane i teoretičar zavera redovno propoveda preko lajv-strima a u propovedima povezuje savremene događaje sa biblijskim proročanstvima o kraju sveta.

„Živimo poslednje dane i ovo je vreme je da ljudi shvate šta se dešava u ovim zadnjim vremenima“, rekao je svojim pratiocima na Jutjubu, kojih ima više od 330.000.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala