Na treningu preminuo košarkaš Crvene zvezde

© AP Photo / Wilfredo LeeKošarkaš Majkl Odžo
Košarkaš Majkl Odžo - Sputnik Srbija
Pratite nas
U 27. godini je danas na treningu preminuo Majkl Odžo, košarkaš Zvezde, koji je prema poslednjim informacijama bez znaka života dovezen u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacija, umro je od srčanog udara.

Hitna pomoć je nigerijskog košarkaša pokušala da reanimira na licu mesta, zatim su ga odvezli u Urgentni centar kako bi pokušali još jednom, ali spasa nije bilo.

Tragičan događaj odvio se na stadionu FK Partizan, u teretani, gde je Odžo imao trening.

Odžo je danas imao zakazan košarkaški trening i trening fizičke spreme, a kobna situacija desila se na onom prvom. Kao prvi uzrok koji se navodi u pretpostavkama jeste da je do srčanog udara doveo veliki napor tokom treninga koji srce košarkaša nije moglo da izdrži. Prema nezvaničnim informacijama, košarkaš je preminuo na licu mesta.

Odžo je nastupao za koledž Florida stejt, 2017. je stigao u FMP nakon što nije bio izabran na NBA draftu, a godinu dana kasnije se preselio na Mali Kalemegdan.

Odžo je bio miljenik navijača crveno-belih, a sa Zvezdom je osvojio ABA Superkup 2018. i KLS Superligu i ABA ligu godinu dana kasnije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala