Mandić za sebe odabrao poslednje mjesto na listi

© Foto : Demokratski frontAndrija Mandić
Andrija Mandić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić, sopstvenim izborom sebi je opredijelio poslednje mjesto na listi kandidata NSD na poslaničkoj listi Demokratskog fronta (DF) i koalicije „Za budućnost Crne Gore“ i nalaziće sa na 81. mjestu zbirne poslaničke liste koalicije, saopšteno je danas iz NSD.

Kako je saopšteno iz NSD, Predsjedništvo te partije održalo je danas sjednicu na kojoj je utvrdilo poslaničku listu NSD u okviru DF i koalicije - „Za budućnost Crne Gore“.

„Prvo mjesto na zbirnoj listi koalicije „Za budućnost Crne Gore“ pripada nestranačkoj ličnosti prof. dr. Zdravku Krivokapiću, a sledeći sa kvote koja pripada NSD je potpredsjednica stranke Simonida Kordić. Predsjedništvo je na predlog predsjednika stranke Andrije Mandića donijelo odluku o velikoj kadrovskoj obnovi i u prvih deset kandidata za poslanike uvrstilo čak šest novih lica. Andrija Mandić će voditi izborni štab koalicije „Za budućnost Crne Gore“ i uložiće najveći mogući trud da se ostvari što ubjedljivija pobjeda na izborima“, saopštili su iz NSD.

Podsjetimo, „Za budućnost Crne Gore“ je naziv liste koju će na parlamentarnim izborima činiti Demokratski front, Socijalistička narodna partija (SNP), Narodni pokret, Prava Crna Gora i nestranačke ličnosti.

Izbori su raspisani za 30. avgust.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala