Hoće li izbori u Crnoj Gori biti istorijski? /video/

Svet sa Sputnjikom
Svet sa Sputnjikom - Sputnik Srbija
Pratite nas
U završnici kampanje za parlamentarne izbore u Crnoj Gori prvi put su četiri opozicione stranke –  Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Narodni pokret i Prava Crna Gora – uspele da se dogovore o zajedničkom nastupu.

Novina je i  da će listu koalicije „Svi zajedno“ predovoditi nestranačka ličnost, dr Zdravko Krivokapić, jedan od osnovača nevladine organizacije „Ne damo Crnu Goru”.

Može li ova koalicija da se dostojno suprotstavi DPS-u predsednika Mila Đukanovića? Hoće li ovi izbori biti istorijski i doneti smenu vlasti? Zašto je SPC postala predizborna tema? O mogućem raspletu izbora u emisiji  „Svet sa Sputnjikom“, govore istoričar dr Aleksandar Raković sa Instituta za noviju istoriju, dr Časlav Koprivica sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu, a iz Crne Gore, specijalno za Sputnjik, video-vezom naš gost biće dr Zdravko Krivokapić, profesor Mašinskog fakulteta u Podgorici.

Emisiju uređuje i vodi Tatjana Trikić.

Slušajte nas na talasima Radio Novosti, 104,7 megaherca, gledajte na fejsbuk stranicama  Sputnjika i Novosti , ali i odloženo na jutjub kanalu Sputnjik Srbija.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala