Sputnjik dobio nagradu „IPRA Golden World Awards“

SputnjikPro
SputnjikPro - Sputnik Srbija
Pratite nas
Obrazovni projekat SputnjikPro je dobio najveću međunarodnu nagradu u oblasti odnosa sa javnošću „IPRA Golden World Awards for Excellence in PR 2020“. Projekat je nagrađen od strane reprezentativnog međunarodnog žirija u nominaciji „Država, region i grad“.
„Zahvalni smo za veliko priznanje našem radu. SputnjikPro je nastao pre više od dve godine i pokazalo se da je projekat veoma aktuelan. On omogućava našim mladim specijalistima da saznaju mnogo o određenim aspektima žurnalistike i da razmenjuju iskustva i stvaraju nove ideje“, rekao je zamenik glavnog urednika MIA „Rusija sevodnja“ Andrej Bagodirenko.

SputnjikPro je obrazovni projekat medijske kuće Sputnjik za novinare, studente žurnalistike, saradnike pres službi i menadžere u medijima. Predstavlja mogućnost da se razmeni iskustvo i razviju profesionalne veze sa kolegama iz inostranstva. Predavanja vode rukovodioci iz raznih delova kompanije Sputnjik i drugi novinari i stručnjaci.

Od marta 2018. godine seminari Sputnjika su održani u 22 države sveta: od Jermenije do Indije i od Grčke do Kine. Na njima je bilo više od 3.000 učesnika iz 80 zemalja.  

Laureati „IPRA Golden World Awards for Excellence in PR 2020“ u drugim nominacijama su bili: Svetska organizacija za očuvanje životne sredine (WWF), Viber, Koka-Kola, Lukoil, Pan Amerikan Enerdži, Samsung Elektroniks Rusija, Istanbul Metropoliten Municipaliti i druge kompanije i organizacije.

Nagrada „IPRA Golden World Awards (GWA)“ je jedna od najstarijih međunarodnih asocijacija za odnose sa javnošću „International Public Relations Association (IPRA)“. Asocijacija formira svetske standarde komunikacije od 1955. godine i priznata je od strane Ujedinjenih nacija. U sferi odnosa sa javnošću nagrađuju se projekti iz celog sveta, ocenjuje se složenost, kreativnost i posebnost.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala