I voštane figure moraju da budu na distanci

© Foto : Walter WatzpatzkowskiMuzej Madam Tiso
Muzej Madam Tiso - Sputnik Srbija
Pratite nas
Najpoznatiji eksponati čuvenog londonskog muzeja voštanih figura „Madam Tiso“ danas su izloženi ispred zgrade u skladu sa pravilima društvenog distanciranja, koja će, zbog pandemije korona virusa, u muzeju važiti od subote, kada ponovo bude otvoren za posetioce.

Kako navodi Rojters, na početku reda nalazila se figura britanske kraljice Elizabete Druge, a iza su figure britanskog premijera Borisa Džonsona, pevačice Tejlor Svift, britanskog princa Harija i njegove supruge Megan i američkog predsednika Donalda Trampa.

Zbog pandemije, popularni muzej je zatvoren 20. marta, a kada ponovo otvori svoja vrata, posetioci će biti podsticani da nose zaštitne maske na licu, što će kao pravilo važiti za zaposlene muzeja.

Kako je rekao direktor muzeja Tim Voters, na ulazu će se vršiti merenje telesne temperature, a broj posetilaca biće ograničen upravo da bi se omogućilo sprovođenje društvenog distanciranja.

Od danas izloženih voštanih dvojnika poznatih ličnosti, maske na licima imale su samo figure Trampa i Džonsona, navodi Rojters.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala