Bane Ivanović napušta Zenit, dolazi u Zvezdu?

© Sputnik / Aleksandr Podgorčuk / Uđi u bazu fotografijaBranislav Ivanović
Branislav Ivanović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Branislav Bane Ivanović, fudbaler i kapiten iz Zenita iz Sankt Peterburga, napustiće taj klub po isteku ugovora u julu i dolazi u Crvenu zvezdu, objavio je ruski novinar Timur Valejev na svom Tviteru.

Ruski mediji bave se sudbinom donedavnog kapitena fudbalske reprezentacije Srbije, kome ugovor sa velikim ruskim klubom uskoro ističe.

Zenit je osvojio Kup Rusije, a pehar je podigao upravo Ivanović, kome se dogodila i mala nezgoda, pošto mu je ispao poklopac staklenog pehara, koji se razbio.

​Međutim, ono što je važnije pitanje je da li će mu biti ponuđen novi ugovor ili će napustiti Zenit.

Trener Zenita Sergej Semak odgovorio je na to pitanje na konferenciji posle osvajanja pehara.

„Navijači su se oprostili od Ivanovića? Sve je u rukama generalnog direktora, uskoro ćemo imati zvaničnu informaciju“, rekao je Semak.

Međutim, pojedini Ivanovićevi saigrači već se opraštaju od njega. Tako je Jaroslav Rakicki na svom Instagramu napisao „Hvala ti, Branislave, za saradnju, bilo mi je prijatno da igram sa tobom“.

Kako prenose ruski „Sportsdejli“ i „Čempionat“, odlazak Ivanovića je izvestan, pošto se nije dogovorio o novom ugovoru sa Zenitom, u kom igra od 2017. godine.

Novinar Timur Valejev iz „Sportsdejlija“ objavio je na svom Tviteru kako ima potvrde da će Ivanović potpisati za Crvenu zvezdu.

​Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala