Skandalozna poruka predsednika Skupštine Crne Gore: Većina podržava „Oluju“

Pratite nas
Predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović kazao je danas u Parlamentu da većinski stav Crne Gore kojoj pripada podrazumijeva prisustvo zvaničnika crnogorske vlasti na obeležavanju zločinačke akcije „Oluja“.

Brajović je na to ukazao potvrdom odgovora predstavnika Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore, Vladimira Radulovića, na pitanje poslanika Demokratskog fronta, Jovana Vučurovića.

„Vi smatrate da većina podržava zločine nad srpskim narodom“, upitao je Vučurović.

„To je većinski stav ove Crne Gore, a ako vi budete nekad većina, imaćete drugi stav“, odgovorio je Brajović.

Radulović je kazao da jedino zavisi od korona krize i odluka Hrvatske kako će obeležiti „Oluju“, a ne od njihove (ne)spremnosti da pošalju predstavnika Crne Gore.

„Poslaćemo ako budu obeležavali Dan pobede“, rekao je Radulović.

Brajović je izneo još jednu neistinu, jer većinska Crna Gora sigurno ne stoji iza nastavka politike Sekule Drljevića i etničkog čišćenja srpskog naroda sa prostora Republike Srpske Krajine.

Nije novost da zvaničnici crnogorskog režima uporno žele da proguraju stav koji se protivi apsolutnoj većini naroda, piše In4s.

To je slučaj i kod pokušaja otimanja imovine Srpske pravoslavne crkve, a premijer Crne Gore Duško Marković javno je priznao da je odluka priznanja lažne države Kosovo doneta suprotno volji više od 85 odsto građana.

Pročitajte još: 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala