Humani gest Miloša Bikovića: Honorar od „Košara” poklanja porodicama palih heroja

© Sputnik / Dejan SimićMiloš Biković
Miloš Biković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jedan od naših najpoznatijih i najuposlenijih glumaca Miloš Biković odlučio je da svoj honorar od filma „Košare“ ustupi porodicama poginulih vojnika.

Njegov humanitarni rad poznat je odavno, ali svaka nova vest naiđe na odobravanje i poštovanje njegovih sledbenika, pišu Novosti.

U filmu Balša Đoga poznati glumac igra jednog od „starijih momaka“, koji je već učestvovao u ratovima 1991. i 1995, a na Košare dolazi da bi pomogao mladim 18-godišnjim vojnicima, „jer zna kako je njemu bilo“.

„Velika je čast biti kamenčić u mozaiku duhovnog spomenika ljudima koji su dali život, mladost i zdravlje u borbi za naš dom. Oni su nosili oružje, a mi nosimo baklju da razvejemo tamu zaborava nad njihovim podvigom“, izjavio je Biković, povodom svog glumačkog angažmana u „Košarama“.

​Tokom dana, dok se prenosila vest o njegovom humanom gestu, Biković je, u jednom trenutku, rešio da se našali, poručivši na Tviteru:

„Volim kad NATO piše o meni“, napisao je iznad vesti o poklonjenom honoraru koju je na ovoj društvenoj mreži objavila stranica „Trending NATO njuz“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala