Duboka država Srbije udarila na Rusiju

© Sputnik / Aleksandar Džorovič / Uđi u bazu fotografijaSrpsko-ruska zastava
Srpsko-ruska zastava - Sputnik Srbija
Pratite nas
I pored zvanične politike države Srbije koja razvija najbolje političke i ekonomske odnose sa Rusijom, svakodnevno je sve glasnija, agresivnija, lažljivija i nervoznija „duboka država” Srbije koja bi da anatemiše Rusku Federaciju i da natera Beograd da prekine veze sa Moskvom.

Kako drugačije tumačiti to što su i brojni srpski mediji bliski oficijelnoj politici naše zemlje poslednjih dana i nedelja širom otvoreni za pripadnike te, naizgled moćne, antiruske „duboke države“ koja ofanzivno steže obruč u Beogradu.

Nekoliko tih marginalaca seli se iz studija u studio, sa portala na portal i po očiglednom zadatku, iz dubina svoje nebitnosti i omraženosti u narodu, dokazuje naučno-fantastičnu tezu da Rusija ruši vlast u Srbiji.

„Duboka država“ ruši Rusiju

Ta agenda je, unapred, osuđena na propast, jer ni mnogo ozbiljniji i relevantniji igrači ne bi mogli naći bukvalno nijedan dokaz u poslednje dve decenije da Rusija – a ne zapadni NATO centri – pritiska, ucenjuje, podmićuje, vršlja i smenjuje po Beogradu. To je oksimoronski pokušaj u srži.

Na meti tih plaćenika „duboke države“ Srbije, prikačenih na ko zna koje skrivene centre, sa ko zna kakvim skrivenim namerama, našli su se izmišljena ruska „duboka država“, neki ruski zvaničnici, ruski „špijuni“, ruski mediji u Rusiji, kao i jedini ruski medij u Srbiji, pod optužbom da „podrivaju“ i destabilizuju Srbiju.

Ti pešadinci „duboke države“ u nastupu paranormalnih napada potpuno prenebregavaju da napadi na srpsku državu i srpsku vlast dolaze sa Zapada i ne smetaju im zapadni i prozapadni mediji koji to prenose, a kojih je ovde na destine.

Da zaključimo:

„Duboka država“ Srbije, navodno, podržava vlast u Beogradu, a svakodnevno sve čini da sruši temeljne stubove na kojima ta vlast, kao i državna politika počivaju. Pa tako, čak i kad lažno optužuju Rusiju da pomaže opoziciji, oni u stvari dižu rejting opozicionarima, pošto je Rusija popularnija u Srbiji i od NATO-a i od EU.

Vojnici ovdašnje „duboke države“ zalažu se, mimo zakletve i politike predsednika Srbije, za ukidanje Ustava Srbije, za poništavanje Rezolucije 1244 i praktično za priznanje nezavisne države Kosovo, u kojim god granicama.

Vojnici „duboke države“ zalažu se za učlanjenje Srbije u NATO, iako su i predsednik, ministar odbrane, cela Vlada Srbije i sve Narodne skupštine čvrsto na poziciji vojne neutralnosti zemlje.

Vojnici „duboke države“ svakodnevno aktivno rade na prekidanju svih veza između Srbije i Rusije, iako su predsednik i svi državni organi za sveobuhvatno jačanje i produbljivanje tih odnosa.

Vojnici „duboke države“ upinju se da i Srbe u Crnoj Gori i Republici Srpskoj, nasuprot zvanične politike Beograda, uguraju u svoj evroatlantski voz koji im potire identitet i temelje postojanja.

Zato je potpuno jasno – koliko god se selili iz studija u studio, sa naslovne strane na naslovnu stranu i sa portala na portal, pripadnici „duboke države“ Srbije zauvek će ostati u tim dubinama, podrumima i političkim memlama.

To, uvereni smo, dobro znaju i ljudi koji vode zemlju. Jer ta politika kod srpskog naroda nikad neće proći.
Koliku god minutažu da dobiju...

Pročitajte i:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala