Đokoviću od Dodika orden, a sa Hankom Paldum zapevao „Crne kose“ /video/

© Foto : RTRS/srnaMilorad Dodik i Novak Đoković
Milorad Dodik i Novak Đoković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik uručio je najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću Orden Republike Srpske na lenti za izuzetan doprinos sportu. Tokom boravka u BiH, Đoković se video i sa Hankom Paldum sa kojom je zapevao „Crne kose“.

Ovo značajno priznanje Dodik je uručio Đokoviću u sredu uveče na Jahorini, koje mu je, inače, dodeljeno 2013. godine povodom 9. januara — Dana Republike.

Orden Republike Srpske na lenti dodeljen je Đokoviću za izuzetan doprinos sportu i afirmaciji tenisa i na prostoru Srpske, čime je doprineo i njenoj afirmaciji u regionu i svetu, prenela je RTRS.

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) on

Novak Đoković boravio je juče na Jahorini, gde je zajedno sa srpskim članom Predsedništva obišao ski-stazu koja nosi ime po prvom reketu sveta.

Novak sa Hankom Paldum zapevao „Crne kose“

Novak Đoković se tokom boravka u BiH video i sa poznatom pevačicom Hankom Paldum, sa kojom je zapevao njen veliki hit „Crne kose“.

„Uvek sam govorila da ljudima ne treba puno kako bi usrećili jedni druge. Hvala mom prijatelju Semiru Osmanagiću na pozivu kako bih provela jedno prelepo popodne u poseti Bosanskim piramidama, u društvu ljudi koji oplemenjuju život na ovoj planeti - Novaka Đokovića“, napisala je Hanka Paldum na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala