Balkan poprište globalističkih sila

© SputnikOd četvrtka do četvrtka
Od četvrtka do četvrtka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zvaničnici Beograda i Prištine posle 20 meseci prvi put za pregovaračkim stolom, odlazak Hašima Tačija u Hag, borba za uticaj na Balkanu, novi predlog Rezolucije o osudi genocida nad Bošnjacima u Srebrenici u američkom Kongresu, su teme koje su obeležile nedelju za nama. Komentarisaće ih advokat Goran Petronijević.

Petronijevića ćemo u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ pitati da li će plan Brisela da se dijalog vodi na dva koloseka, a koji podrazumeva da se jedan posveti primeni svih potpisanih sporazuma, a drugi radu na sporazumu o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa, biti realan?

Na koga je predsednik države mislio kada je rekao da iza demonstracija u Srbiji stoji strani faktor koji želi da destabilizuje Srbiju. Da li se na Balkanu vodi rat za uticaj? Zašto je Hašim Tači išao u Haški tribunal ako uzmemo u obzir činjenicu da optužnica protiv njega još nije potvrđena? Da li ćemo morati da čekamo oktobar, kada bi sudija za prethodni postupak trebalo da odluči da li će optužnica biti potvrđena? Koliko je etički da Džefri Najs, koji je bio haški tužilac, sada bude Tačijev advokat?

Zašto se ponovo nakon 25 godina demokratski kongresmeni predlažu „Rezoluciju o osudi genocida i drugih zločina nad Bošnjacima, koje su srpske snage počinile u Srebrenici u julu 1995“? S obzirom da rezolucija nema obavezujuću snagu, da li će imati negativne posledice po Republiku Srpski i njen narod?

Emisiju slušajte na talasima radija Studio B u 21 čas i gledajte na jutjub kanalu Sputnjik Srbija. Uređuje je i vodi Nataša Milosavljević.

Od četvrtka do četvrtka Goran Petronijević
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala