Najveći svetski striming servis „Spotifaj“ dostupan i u Srbiji

© REUTERS / Lucas JacksonSpotifaj
Spotifaj - Sputnik Srbija
Pratite nas
Najveći svetski sistem za striming muzike i sadržaja od danas je dostupan svim korisnicima u Srbiji. Pokretanje revolucionarnog muzičkog sistema sadrži više od 50 miliona numera, četiri milijarde plejlista, milion podkasta i mogućnost presolnalizovane pretrage sadržaja.

„Spotifaj“, najpopularnija usluga pretplate na audio-striming u celom svetu, dostupna je u Srbiji od 14. jula. „Spotifaj“ zajednica širom sveta broji više od 286 miliona članova, uključujući 130 miliona premijum pretplatnika. Usluga „Spotifaj“ za slušanje domaće i strane muzike dostupna je besplatno, a uz pretplatu na „Spotifaj premijum“ dobija se verzija bez oglasa.

Ovaj poznati sistem za striming muzike pokrenut je 2008. godine pružajući priliku milionima kreativnih umetnika priliku da žive od svoje umetnosti i milionima obožavalaca da uživaju i inspirišu ove kreativce.

Lansiranje platforme „Spotifaj“ u Srbiji, zajedno sa ulaskom na 12 tržišta, donosi ukupan broj tržišta „Spotifaj“ na 92.

Aplikaciju je moguće preuzeti preko Android ili iOS prodavnice ili posetite sajt na linku.

Korisnici mogu da se pretplate na „Spotifaj premijum“ po ceni od 4,99 evra mesečno, navodi se u saopštenju kompanije.

Premijum femili“ paket dostupan je za 7,99 evra mesečno. On uključuje šest članova porodice koji žive pod jednim krovom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala