Albanske stranke tražile od Vučića mesto ministra

© Tanjug / RADE PRELICPredsednik Srbije Aleksandar Vučić sa predstavnicima izborne liste „Albanske demokratske alternative - Ujedinjena dolina“
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa predstavnicima izborne liste „Albanske demokratske alternative - Ujedinjena dolina“ - Sputnik Srbija
Pratite nas
Albanske stranke tražile su na konsultacijama sa predsednikom Srbije o formiranju Vlade više važnih funkcija, među kojima je i mesto ministra.

Gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi rekao je da je delegacija albanskih stranaka danas u Beogradu tokom konsultacija o formiranju nove Vlade Srbije kod predsednika Aleksandra Vučića zatražila mesto ministra lokalne samouprave, pomoćnika ministra ekonomije, državnog sekretara u Ministarstvu prosvete i predsednika Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, prenosi Tanjug.

Arifi je na Fejsbuku napisao da je zajednička lista na izborima 21. juna „Albanska demokratska alternativa - Ujedinjena dolina“ danas tokom konsultacija sa Vučićem o formiranju nove vlade i uključivanju Albanaca u nju jasno stavila do znanja položaj Albanaca u tzv. Preševskoj dolini.

„Ovaj put drugačije. Ako želi pokazati svetu koliko su evropski kao narod, sada je vreme da to i dokaže. Nema više reči: „Čekamo odgovor!“, naveo je Arifi na Fejsbuku.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala