Ko plasira dezinformaciju da Rusi stoje iza nereda u Srbiji?

© SputnikOd četvrtka do četvrtka
Od četvrtka do četvrtka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Počinje niz pregovora predsednika Srbije sa evropskim zvaničnicima, nazire se početak dijaloga Beograda i Prištine, neredi na ulicama glavnog grada i optužbe da Rusija stoji iza njih, situacija u Crnoj Gori uoči 12. jula do kada je mitropolit dao rok za povlačenje spornog Zakona su teme o kojima ćemo razgovarati sa Miroslavom Stojanovićem.

Tri sastanka za četiri dana o pitanju Kosova, koje je nametnula Evropska unija, bivšeg dopisnika „Politike“ iz Berlina Miroslava Stojanovića ćemo pitati u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ šta predstavlja ova diplomatska ofanziva zemalja unije? Da li u predstojećoj seriji razgovora o rešavanju kosovskog problema lideri EU, Francuzi i Nemci imaju spremljen konkretan plan?

Intervju Miroslav Stojanović

Da li će Srbija morati da bira između američkog i evropskog modela rešenja? Svedoci smo nepriličnog ponašanja demonstranata ali i prekomerne upotrebe sile na beogradskim ulicama — šta je rešenje ove situacije? Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčeno odbacio je navode o „ruskom tragu“ u organizaciji nereda u Srbiji. Kome idu u prilog ovakve optužbe? Da li će crnogorska Vlada povući Zakon o slobodi veroispovesti do Petrovdana 12. jula do kada im je mitropolit Amfilohije dao rok?

Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na našem Jutjub kanalu.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala