Počelo suđenje Malčanskom berberinu, negirao delove optužnice

© MUP Republike SrbijeNinoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin
Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin - Sputnik Srbija
Pratite nas
U Višem sudu u Nišu danas je bez prisustva javnosti počelo suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju devojčicu M.K. iz sela Suvo do.

Ninoslav Jovanović je tokom glavnog pretresa osporio neke delove optužnice, a neke priznao, saopštio je Viši sud u Nišu, ne iznoseći detalje, preneo je RTS.

Viši sud u Nišu je, inače, na glavnom pretresu doneo rešenje kojim je isključena javnost za ceo tok glavnog pretresa radi zaštite interesa maloletnog lica.

U dokaznom postupku, navodi sud, roditelji maloletne devojčice pridružili su se krivičnom gonjenju, dok će svoj imovinskopravni zahtev ostvarivati u posebnom postupku.

Sledeći glavni pretres zakazan je za 22. jul, kada će, kako najavljuju iz suda, biti pozvani veštaci Specijalne zatvorske bolnice Beograd, koji su obavili neuropsihijatrijsko veštačenje optuženog.

Ninoslav Jovanović je 20. decembra 2019. godine oteo 12-godišnju devojčicu koju je policija našla u ataru sela Pasjača. Uhapšen je 5. januara na groblju u Malči.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala