Političar izneo bizarne tvrdnje o slavnoj pevačici – „Soroševka“, satanista, laže o svom poreklu

© REUTERS / Beth GladstoneBijonse
Bijonse - Sputnik Srbija
Pratite nas
Teorije zavere prate pop zvezde već godinama, od toga da su izvršili samoubistvo pa su ih kompanije zamenile klonovima kako bi nastavili da zarađuju na njihovom radu, do povezanosti sa satanističkim i masonskim krugovima.

Međutim, retko kad se desi da političko lice iznosi takve tvrdnje, i to o pevačici toliko moćnoj, da je javnost, kao i njeni obožavaoci, zovu Maticom.

Kandidat za Kongres KV Miler tokom vikenda je preko Tvitera izneo bizarne tvrdnje među kojima je i ona da je Bijonse Italijanka, jer kako kaže, „pokušava da smanji rasne razlike“.

„Bijonse nije čak ni Afroamerikanka. Lažira ovo zbog većeg izlaganja. Njeno pravo ime je An Mari Lastrasi“, navodi Miler.

Zatim iznosi tvrdnje da je pevačica deo Soroševog programa za pokret „Blek lajv meter“. Čak spominje da neki tekstovi njenog hit filma „Formejšn“ iz 2016. godine sadrže „satanističke“ stihove i predstavljaju „tajnu šifrovanu poruku globalistima“.

„Pesma je jasno priznala da je demonska i da se obožavala u satanističkim crkvama koje se nalaze u Alabami i Luizijani“, navodi Miler.

Miler takođe navodi da Bijonse nije bila trudna sa prvim detetom, što je pozivanje na teoriju zavere iz 2016. ili 2017. godine, koja tvrdi da je Blu Ajvi zapravo dete od Bijonsine sestre Solanž, te da je zbog reputacije sestre u toj porodici odlučeno da Bijonse predstavi sestrino dete kao svoje i lažira trudnoću.

Neki navode da je nalog od kandidata bio hakovan, a Bijonse nije odgovorila na iznete tvrdnje, prenosi B 92.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala