Mašala domaćine: Uživanje u paraglajdingu na kauču, uz TV, čips i „Toma i Džerija“ /foto, video/

© Foto : YouTube / Hasan KavalA screenshot of a video of Hasan Kaval, a Turkish paragliding instructor, watching TV while flying over water on a couch attached to a paraglider.
A screenshot of a video of Hasan Kaval, a Turkish paragliding instructor, watching TV while flying over water on a couch attached to a paraglider. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Da li spadate u ljude koji obožavaju da u slobodno vreme ostaju kod kuće gledajući omiljene filmove i serije izvaljeni na kauču? Ili biste želeli da probate paraglajding a suviše ste lenji da se mrdnete sa kauča? Šta ako biste obe aktivnosti upražnjavali odjednom? Sviđa Vam se ideja? Izgleda da je nekome uspelo da spoji te dve nespojive aktivnosti.

Hasan Kaval, instruktor paraglajdinga iz Turske, učinio je nešto što je samo san za osobe koje ne vole da mrdaju „iz topline doma svoga“. Poneo je sa sobom svoju sofu i TV na putovanje ka nebu.

Kaval je pričvrstio svoju sofu na točkovima i TV na jedan od svojih paraglajdera i vinuo se ka nebu. Celo putovanje snimio je kamerom.

Instruktor se pojavio na snimku kako opušteno leži na svom kauču, čak nije bio ni vezan, gledajući „Toma i Džerija“. Štaviše, skinuo je svoje cipele i natukao papuče, pre nego što je opušteno počeo da jede čips pijuckajući sodu dok je leteo iznad vode.

Nakon što je sleteo, Kaval je rekao da se tokom celog putovanja osećao bezbedno.

„Danas sam realizovao projekat o kom sam razmišljao dve godine. Želeo bih da izrazim beskrajnu zahvalnost mom prijatelju @ flyferhat1973 koji me je podržavao u svim aspektima, od početka do kraja projekta“, napisao je Kavala na Instagramu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala