Čedomir Jovanović bije bitku sa skoro svim komplikacijama virusa: Supruga lidera LDP o njegovom stanju

© Tanjug / TANJA VALICPredsednik LDP-a Čedomir Jovanović
Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Čedomir Jovanović bije bitku sa manje-više svim komplikacijama koje virus korona nosi, objavila je supruga lidera LDP na Fejsbuku.

Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, objavila je na njegovom Fejsbuk profilu kakvo je zdravstveno stanje lidera LDP pošto je primljen u bolnicu zbog virusa korona.

Navela je da Jovanović „bije bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom“.

„Sve se desilo u ponedeljak, tokom popodneva, od 16 do 18 časova. Bez prethodnih simptoma, Čedomir je osetio temperaturu, koja je sa početnih 37,6 u sat-dva otišla preko 39“, navela je Jelena Jovanović i dodala da je Čedomir Jovanović „sam otišao kod lekara po planu koji je ranije napravio jer njega ništa ne zaobilazi".

Prema njenim rečima, od te večeri Jovanović sa timovima „predivnih i beskrajno požrtvovanih doktora i drugog medicinskog osoblja sa Bežanijske kose i Infektivne klinike bije svoju bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom i, manje-više, svim komplikacijama koje izaziva virus“.

„Sa Bežanijske kose je prebačen na Infektivnu kliniku u trenutku pada oksidacije (od tada je na kiseoniku koji njegovim plućima pomaže da se oporave) zbog sumnje na virusni meningitis, koja je u međuvremenu otklonjena“, napisala je supruga lidera LDP.

U daljem tekstu navodi da su Jovanoviću prenete poruke podrške iz zemlje, regiona, drugih kontinenata.

„On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike, popodne mi je poslao dve rečenice: „Čuvajte se svi. Odustaću, nikad!“ Čedina Jela“, zaključila je ona.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala