Adem Ljajić zahvalio Đokoviću na pomoći Novom Pazaru

© AP Photo / Hektor PustinaAdem Ljajić slavi pogodak protiv Albanije
Adem Ljajić slavi pogodak protiv Albanije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić, rođen u Novom Pazaru, lično je zahvalio Novaku Đokoviću na novčanoj donaciji njegovom gradu u borbi protiv virusa korona. Đoković je u sredu donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara, a najavio je da će, ukoliko bude potrebno, još da pomogne.

Na internetu se pojavila prepiska sa mreže Vocap između fudbalera Bešiktaša i najboljeg tenisera sveta.

„Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim“, napisao je fudbaler.

Đoković je u odgovoru zahvalio Ljajiću.

„Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji“, odgovorio je Đoković.

Đoković je u sredu donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara, a najavio je da će, ukoliko bude potrebno, još da pomogne.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala