Vučić o svom zdravlju: Sakrio sam se na terasi u Predsedništvu, neće grom u koprive

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u programu TV Pink, da se oseća dobro.

Na pitanje gde je bio dva dana, on je rekao da "grom u koprive ne ide". Kako je kazao, hvala onima što brinu o mom zdravlju, koji bi voleli da se razbolim.

"Sakrio sam se na terasi ovde u Predsedništvu, gde do sada nisam bio. Neće grom u koprive, ja sam dobro, kao što vidite. Ovo je 12 put da ću da umrem, još od 6. marta. Već tada su govorili da treba da umrem, posebno jer imam druge probleme", rekao je Vučić, odgovarajući na spekulacije povodom spekulacija da je zaražen korona virusom.

On je dodao da nikome neće dozvoliti da se igra sa mirom i stabilnošću Srbije.

Fabrikuje se neistina, na respiratoru u Novom Pazaru samo tri osobe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u Novom Pazaru veliki broj novozaraženih što je izazvao brigu i donelo probleme ljudima u Pazaru.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je bolnica u Novom Pazaru jedna od najbolje uređenih i najboljih bolnica u Srbiji i da ima svu opremu za borbu protiv korona virusa, uprkos lažima koje su dolazile iz nekih delova Srbije.

"Imamo veliki broj novozaraženih lica u Novom Pazaru i to je izazvalo brigu, donelo brojne probleme ljudima u Pazaru, donelo muku zdravstvenim radnicima, pre svega onima koji su se ponašali odgovorno i ozbiljno i odgovarali svojim obavezama, a onda su počele da se događaju i druge stvari od politike, fabrikovanja neistina", rekao je Vučić za Pink.

On je naveo da je bolnica u Novom Pazaru jedna od najbolje uređenih bolnica, koja ima svu opremu, kojoj ništa ne nedostaje, uprkos brojnim lažima koje su dolazile.

On je rekao da nije tačno da od 10 respiratora koje je doneo u Novi Pazar radi samo tri, rade, kaže, svi, a na tri su prikopčani pacijenti.

"To su ne samo notorne laži već i nešto mnogo gore. Kada se igrate takvim stvarima tamo gde ljudi umiru i gde su teško bolesni, pokazujte da loše radite za svoju zemlju", rekao je Vučić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala