Poslanik DF: Krvavi pir policije u Budvi se ne zaustavlja

© Foto : RTV Budva ustupila SputnjikuPolicija ispred Opštine Budva
Policija ispred Opštine Budva - Sputnik Srbija
Pratite nas
Poslanik Demokratskog fronta i potpredsednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović, napisao je na svom Fejsbuk profilu da je u policijskoj stanici u Budvi prebijen budvanski vatrogasac. „Krvavi pir crnogorske policije se ne zaustavlja“, napisao je Radunović.

„Ti ljudi sve više liče na zveri, a sve manje na čuvare reda i zakona. Dalibor Bošković, koji se nakon što je video kako se policija ponela prema njegovim kolegama u Budvi, sklonio se nekoliko dana na sigurno, danas se sam prijavio, posle garancija koje je njegovom rođaku Voju Pićanu dao načelnik budvanske policije Zoran Vučinić. Obećano mu je da će se prema njemu postupati u skladu sa zakonom i da ga niko neće maltretirati“ napisao je Radunović, prenosi In4s.

Kako navodi, Bošković je došao u zgradu policije sa svojim advokatom Dimitrijem Dapčevićem i dao izjavu.

„Čim je advokat otišao, u prostoriju su uleteli komandir Slobodan Kovačević i policajci Duško i Dejan Rakočević, koji su ga tako pretukli da je nakon toga završio u Hitnoj pomoći! Do kad će Đukanovićeva policija da se ponaša kao Brozova 1948“, upitao je Radunović.

On je pozvao ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora crnogorske policije Veselina Veljovića da „izgrednike hitno suspenduju i naravno pritvore, kao što se radi sa običnim građanima zbog sumnje da su počinili neuporedivo lakša dela! Siledžije u zatvor!“

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala