Britanskom profesoru koga je pretukla budvanska policija oštećeni vid i bubrezi /video, foto/

© Skrinšot, JutjubPolicija šutira muškarca prilikom hapšenja u Budvi
Policija šutira muškarca prilikom hapšenja u Budvi  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Doktor ekonomskih nauka Predrag Radetić brutalno je pretučen pre nekoliko dana u Budvi. Iako nije pružao otpor, pripadnici Posebne jedinice policije šutirali su Radetića i tom prilikom mu naneli teške telesne povrede.

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević obavio je na svom Fejsbuk profilu da je Radetiću oštećen vid kao i da trpi jake bolove u bubrezima.

„Peđa Radetić je brutalno pretučen u Budvi, od strane partijske milicije DPS-a. Partijska milicija je tokom terorističkog napada na Budvu i njene mirne građane koji su protestovali protiv prekrajanja izborne volje građana , brutalno pretukla Peđu Radetića koji nije pružao nikakav otpor i koga su, dok je ležao na zemlji krvnički udarali u bubrege i sipali mu bojni otrov u spreju direktno u oči“, ističe Medojević.

Prema nalazu oftalmologa, Radetić ima svega 20 posto vida i ima nesnosne bolove u bubrezima, što je, kako kaže Medojević, posledica krvničkih udaraca na zemlji od strane dvojice batinaša, prenosi In4s.

„Peđa je očigledno,  od strane DPS bio targetiran kao meta napada jer je kao i stotine hiljada drugih podržavao litije i izražavao svoje nezadovoljstvo prema namerama satanističke sekte da otima svetinje. Uspostavio sam komunikaciju sa Peđom i na Odboru za bezbednost i Skupštini sam javno izneo ovaj ekstremni slučaj policijske brutalnosti i protivzakonite zloupotrebe milicije u odbrani vlasti i para šefova DPS“, kaže Medojević.

On dodaje, da će svi koji su učestvovali u torturi nad Peđom i svim drugim građanima Budve i Crne Gore krivično odgovarati pred sudovima slobodne Crne Gore.

„Zato je zadataka svakog poštenog i odgovornog građanina Crne Gore da se pridruži Opštenarodnom pokretu za pomirenje i budućnost i preuzme svoj deo odgovornosti za oslobođenje države i naroda od okupacije lopovske satanističke sekte DPS. Najveća opasnost po ovaj narod i državu dolazi od lopovske sekte na vlasti. Kao što je rekao Mitropolit Amfilohije 'oni brane samo vlast i pare Državu moramo braniti mi'“, zaključio je Medojević.

Radetić je doktor ekonomskih nauka sa Šefildskog univerziteta iz Velike Britanije. Predrag je bankarski ekspert, konsultant iz oblasti ekonomije, saradnik mnogih svetskih banaka i britanski državljanin.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala