Predstavljen najbezbedniji telefon na svetu /video/

© Foto : Jutjub/ BittiumNajbezbedniji telefon na svetu
Najbezbedniji telefon na svetu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Iz Finske, zemlje koja nam je obezbedila jedan od najpopularnijih telefona ikada, Nokiju 3310, dolazi mobilni telefon "Bittium Tough Mobile 2C", telefon sa najboljim sistemima zaštite.

Ovaj smartfon je čvrst iznutra kao i spolja, ali to vešto prikriva suptilnim dizajnom biznis telefona. Radi na dva operativna sistema - stabilnom Androidu 9 i sopstvenom OS-u (koji je zasnovan na Androidu), a dolazi i sa besplatnim jubiko 5 NFC sigurnosnim ključem.

Dva operativna sistema su potpuno odvojeni jedan od drugog, a uređaj poseduje i stalno uključen VPN i podršku za sopstveno upravljanje mobilnim uređajima. 

​Sam uređaj je i MIL-STD-810G i IP67 sertifikovan, što znači da sigurno može da izdrži udarac. Takođe, dolazi i sa režimom privatnosti koji se može aktivirati jednim pritiskom na dugme, onemogućavajući blutut, mikrofon i kameru.

Podaci o ceni još nisu dostupni, ali s obzirom na to da Tough Mobile 2  košta oko 1.400 evra, novi model 2C ne bi smeo da bude jeftiniji od toga.

Bitium mobilni telefoni, inače, nisu zastupljeni kod nas na tržištu (bar ne zvanično), ali imaju veliki ugled u poslovnom svetu upravo zbog svoje bezbednosti. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala