Haos u SO Budva: Bačen suzavac, pet odbornika u policiji /foto, video/

Pratite nas
Novi incidenti na sednici Skupštine opštine Budva. Bačen je suzavac, a pet odbornika odvedeno je u policiju.

Privatno obezbeđenje Skupštine opštine Budva upotrebilo je hemijsko sredstvo tokom sednice SO Budva, a u skupštinskoj sali umalo je došlo do fizičkog kontakta između odbornika Krsta Rađenovića (SNP) i Milije Sekulovića (DPS).

Odbornici Demokratskog fronta i SNP-a ušli su na sednicu koju je zakazala nova većina u SO Budva posle brojnih peripetija sa privatnim obezbeđenjem na ulazu zgrade, prenose Vijesti.

Kako se navodi, Krsto Rađenović iz Socijalističke narodne partije (SNP), Janko Dimić, Dejan Božović, Nataša Mitrović i Đorđe Vujović iz Demokratskog fronta (DF) privedeni su u stanicu policije.

Janko Dimić iz DF rekao je prethodno da je bačen suzavac i da su odbornici isterani.

Odbornici nove skupštinske većine u Budvi ušli su ranije u zgradu Skupštine opštine Budva, a odbornike DF zaustavilo je na glavnom ulazu privatno obezbeđenje.

Odbornici DF I SNP odbijaju da pokažu legitimaciju obezbeđenju iz privatne agencije koji ne želi da pokaže svoje legitimacije, prenosi Tanjug.

Skupšina opštine Budva danas bi, inače, na sednici trebalo da odluči o izboru novog opštinskog rukovodstva nakon što je tesna većina odbornika, predvođena DPS-om smenila gradonačelnika Marka Carevića i predsednika lokalnog parlamenta Krsta Radovića.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala