Milo Đukanović ne odustaje od Zakona koji vodi u dalje sukobe — traži spas u izborima

© SputnikOd četvrtka do četvrtka
Od četvrtka do četvrtka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dugo najavljivani sastanak Beograda i Prištine u Beloj kući je otkazan, u Moskvi je održana Parada pobede, u Crnoj Gori se pripadnici policije nasilno obračunavaju sa narodom, dok se Novak Đoković našao na meti zbog pozitivnog kovid testa. Svoje viđenje o ovim temama iznosi diplomata Zoran Milivojević.

Njega ćemo u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” pitati zašto je baš sada sada objavljeno da su Hašim Tači i Kadri Veselji na optužnicama? Da li će optužnica zakomplikovati napore EU i SAD da se postigne mirovno rešenje za Kosovo i Metohiju i pokrenuti pitanja o saradnji Zapada sa Tačijem? Koliko ima istine u rečima crnogorskog predsednika da je Zakon o slobodi veroispovesti inicijalna kapisla za sukob na relaciji Srpska pravoslavna crkva — Crna Gora, i da je SPC instrument u rukama velikosrpskog nacionalizma? Da li se uspeh prašta — „protivnici“ Novaka Đokovića dočekali da mu spočitaju sve što je do sada uradio.

Emisiju „Od četvrtka do četvrtka” slušajte na talasima radija Studio B u 21 čas i gledajte na našem Jutjub kanalu. Urednik i voditelj je Nataša Milosavljević.

Od četvrtka do četvrtka Zoran Milivojević
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala