Dino Rađa brani Novaka Đokovića

© Foto : YT/Arena sport TVDino Rađa
Dino Rađa - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nekadašnji košarkaš Dino Rađa stao je u odbranu srpskog tenisera Novaka Đokovića i pitao svoje sunarodnike u Hrvatskoj: Dokle više pljuvanja po nekome ko je želeo da vam pomogne i imao najbolje namere?

Kritike na račun Đokovića upućene su jer je organizovao„Adrija tur“. Regionalni teniski turnir održan je prvo u Beogradu, a potom u Zadru, ali je u tom hrvatskom gradu prekinut jer se ispostavilo da su pojedini učesnici uključujući i Novaka Đokovića zaraženi virusom korona.

„Neverovatna je količina sr**a po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više pok***ti. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i pokušamo da spasimo bar deo sezone. Naravno, budi dobar izjedi go**o. Da li je bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Grigor Dimitrov i organizacija, a potom učesnici. Za uporediti: pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, javni prevoz… Sve je puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distanca. Ali naravno da nije baza sr**i po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek rizikuje svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek po koja stidljiva rečenica, a situacija za sada duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da moramo bolje da se držimo uputstava. Zdravi i veseli bili“, napisao je Dino Rađa na Fejsbuk profilu.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala