Peskov o optužbama Boltona: Ne igra Tramp onako kako Putin svira

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp na samitu G20 u Argentini
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp na samitu G20 u Argentini - Sputnik Srbija
Pratite nas
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je povodom optužbi nekadašnjeg savetnika za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Džona Boltona da je ruski predsednik Vladimir Putin izmanipulisao svog američkog kolegu Donalda Trampa izjavio da Tramp nije Putinova marioneta.
„Ne, ne igra Tramp onako kako Putin svira. To što Putin misli o Trampu je više puta i lično rekao u mnogobrojnim intervjuima“, rekao je.

Peskov je naveo i da Putin ne misli da je Trampom moguće lako manipulisati.

Podsetimo, Džon Bolton je izdao knjigu memoara pod nazivom „Soba gde se to dogodilo: Memoari Bele kuće“, u kojoj je naveo da je Tramp ublažio svoje stavove prema Venecueli nakon što je razgovarao sa Putinom.

Takođe je rekao i da je Putin u „velikom sovjetskom stilu“ uspeo da ubedi Trampa da „ublaži sankcije koje je Vašington trebalo da uvede protiv Karakasa“

Inače, knjiga Džona Boltona izazvala je burnu reakciju u američkoj javnosti, a kako su najavili mediji, trebalo bi da bude objavljena u javnosti naredne sedmice.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala